Frisør klippestol

Sabrina Sadelstol med Inlinershjul

Den perfekte sadelstol, da sædet er så smalt, at du får bevægelsesfrihed. Sædet kan tippe, så du kan holde din ryg flot rank og styrke din ryg, så den forbliver stærk.
Hjulene er Inliners hjul. Disse hjul er af meget høj kvalitet og hår sætter sig ikke så nemt rundt om dem. Skulle det ske, er det blot at skrue hjulet af med 2 stk. 10´er fastnøgler. Hjulet er lavet af aluminium og går ikke i stykker.

Se/køb Sabrina Sadelstol med Inlinershjul i webshoppen

Diana Universal med move og Inlinershjul

Sædet er terkantet og vender altid rigtigt. Dermed kan du hurtigt trække stolen ind til dig, og sætte dig.
Formen på sædet gør, at det er nemt for dig at få stolen med når du kører rundt om kunden.
Det formstøbte sæder er designet så der ikke er noget der rører halebenet. Dermed får du ikke et pres op gennem rygsøjlen.
Ved tilkøb af "move" beslag, får du lidt bevægelse i sædet. Når du sidder i ståstøttehøjde, vil sædet automatisk lave et lille tip som gør at du automatisk retter ryggen.
Når du sidder længere nede, kan du mærke bevægelsen i sædet når du bevæger dig fra side til side og dermed skåner du din ryg.

Se/køb Diana Universal med Inliners i webshoppen

 

Hvorfor vælge en ergonomisk stol?

Mange frisører må desværre opgive deres fag, pga. problemer med ryg, bækken, skuldre mm. Derfor er det vigtigt at forebygge.
En stol, er ikke bare en stol. Det er vigtigt at stolen kan hjælpe dig til at holde den rette holdning og at du har bevægelsesfrihed på stolen.
Det er vigtigt at stolen kan komme så højt op, så du kan slappe af i skuldre og arme. Når stolen er højt oppe, er det meget vigtigt at der ikke låses for blodomløbet. Et rundt sæde, er ikke at foretrække, da den ikke har den naturlige udskæring til benene. Et bredt sadelsæde er heller ikke at foretrække, da du ikke kan komme højt nok op.
Har du korte ben, kan det anbefales at prøve en fodring der kan sættes på stolen. Se her

Alle stole fås også i 6 forskellige højder, uden merpris.
Der kan tilkøbes fodring.
Der kan vælges mellem ægte læder og Dolce kunstlæder som er lækker blødt og åndbart, uden merpris.

Vi ombetrækker stole og brikse. Se mere her

Jeg har haft Inliners hjul i test hos frisørsaloner og på Hansenberg Frisørskole.

Læs en af udtalelserne herunder. Der kommer flere til senere.

8/10-18:
En kæmpe anbefaling til Egholm skind fra mig👌jeg har været testperson på de nye inliner hjul👌og de er ikke mindre end fantastiske👌jeg har prøvet snart alle hjul fra forskellige forhandlere i salonen, og må konstatere, at ingen af dem har været uden hår efter 1 uge, Dvs. jeg har skulle bruge tid på at skrue hjulene af, og rense for hår, det er man så fri for på disse inliner hjul👌de er fantastiske Jette 👌Mvh. Sheila 

Salon NO.140 i Daugaard