Ergonomisk Universalstol

Problemer med fødder, ben, hofter, og ryg? 

PHE Universalstol er en ergonomisk stol, der passer til alle! PHE Universalstol udsætter effektivt træthedsfornemmelsen og opretholder blodcirkulationen til benene. Længere tids arbejde ved skrivebordet, i køkkenet mm. er ikke noget problem med en PHE Universal ståstøttestol. Stolen har trinløs højderegulering. Der kan vælges mellem 3 størrelser. Standard er den høje. Lille 40 – 62 cm. Mellem fra 50 – 72 cm. Høj fra 55 – 82 cm. 
Universal 010-370

 

Sædet er fremstillet af ægte læder. Det gør stolen utrolig slidstærk og behagelig samtidig med at være både rengøringsvenlig og hygiejnisk. Fås i sort, cognac og off white, eller i kunstlæder eller stof i mange forskellige farver.

Stolen er som standard monteret med almindelige hjul, men kan tilkøbes med hjul der låser. Der er 2 muligheder. 1) hjulene låser når du sætter dig. 2) Hjulene låser op, når du sætter dig. Dvs. stolen triller ikke væk når du er ved at sætte dig. Centralbremsesystem er på vej.

Pris: DDK 1.995.- + moms og levering. 

Kan også fås med move-beslag som gør, at sædet følger kroppens bevægelser. Pris med move: DDK 2.655.- + moms og levering.

Køb i shoppen PHE Universal 010-370