Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Her kan du finde al information omkring handel på egholmstole.dk

Køb

Du har flere muligheder for at købe ergonomiske stole hos os.
Via webshop, via email,  via telefon +45 28 25 71 40 eller kom og prøv stolene i vores showroom i Hedensted.

Ved køb via vores webshop, kan vi modtage betaling med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, i følgende valutaer: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP og USD. Vi kan IKKE tage imod almindeligt dankort, men kun visa/Dankort

Du har også mulighed for at benytte dig af bankoverførsel, samt vi kan sende elektronisk faktura via EAN.
Du modtager altid en ordrebekræftelse med leveringsdato på.

Ved køb pr. telefon eller e-mail, sender vi dig en faktura. Eks. også via EAN nr.
Ved faktura, betales der via bankoverførsel, med 8 dages betalingsbetingelser, med mindre det er specialfremstillet vare.

Specialfremstillet vare betales forud

Da vi selv syer og polstrer, kan du få din nye stol i din yndlingsfarve. Vi køber gerne farver hjem, som vi ikke har på lager. Derfor bedes vi dig betale forud, inden vi producere varen. Vores leveringstid er kort alt efter ordrens størrelse og vores leverandørers leveringstid. Vi estimere leveringsdagen så du ved hvornår du får dine nye stole.

Betaling

Ved betaling med kort, hæves pengene først når I modtager varen.

Fortrolighedspolitik:
Egholm Stole ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

Vi benytter os af epay sikker betaling.

Forsendelse

Vi sender stolene med Danske Fragtmænd, inden for landets grænser. Små pakker som hjul mm. sendes med DAO.
Er du privat kunde, så fortæl os gerne om fragtmanden må stille pakken, hvis du ikke er hjemme.

Til udlandet benytter vi os af www.pakke.dk hvor vi henter prisen ved hver bestilling, for at finde den billigste fragt.

Leveringstid

Små ordre sendes inden for få dage. Størrer ordre estimeres ved bestilling.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret på standardvare, hvor du frit kan sende stolen retur til os, i samme stand som du modtog den. Du sørger selv for forsendelsen og det vil være din eneste udgift.
Husk, hvis du har mulighed for at komme til Hedensted, er du altid velkommen til at afprøve vores stole i showroom og låne en eller flere stole med hjem til afprøvning.
Skulle dine arbejdsstilling ændre sig, så du har brug for andre hjul, eller anden højde på stolen, så kan dette købes og skiftes. Du er velkommen til at komme forbi Hedensted og få det skiftet.

Garanti

Vi giver 5 års garanti, som dækker hvis noget går i stykker. Vi bruger kun kvalitets dele til vores stole. Vi ombetrækker også for kunder, hvor det er deres eget betræk der bruges. Dette betræk kan vi ikke give garanti for.
Vores stof til kassestole, er der 5 års garanti på, for slidtage. Der kan ikke slides hul. Sker det alligevel, så ombetrækker vi med et smil. Dækker naturligvis ikke, hvis der er brugt skarpe genstande. Eks. hvis man har siddet med en hobbykniv i lommen eller en skruetrækker der har lavet hul.

Stole i ægte læder, skal plejes, hvis i bruger sprit og andre skrappe midler som rengøring.

Reklamation

Skulle der gå noget i stykker, så reparere vi det. Enten kan vi sende dig en ny reservedel, som du selv skifter, eller du sender stolen til os og vi reparere den og sender retur igen. Drejer det sig om flere stole, laver vi en aftale for hvad der er bedst for begge parter. Der er 5 års garanti.
Skulle der gå noget i stykker efter de 5 år, så kan vi også reparere det, til rimelig pris.

Privatlivs og cookiepolitik

Læs mere om vores privatpolitik her

Tak fordi du handler med os. Er der noget vi kan gøre bedre, så lad os det vide.

Egholm Stole ApS v/Jette Egholm.
Lundagervej 100C, 8722 Hedensted
CVR 36460253
email: salg @ egholmstole.dk
Tlf.: 75 89 34 10
Mobil: 28 25 71 40