Profil

Nyt firmanavn pr. 10-10-18
Egholm Skind ApS har skiftet navn til Egholm Stole ApS.
Jeg har skiftet navnet, udelukkende fordi mange var forvirrede over hvad jeg laver, når firmaet hed Egholm Skind.  Vh Jette Egholm

 

Egholm har produceret ergonomiske stole i mere end 30 år.

Jeg overtog Egholm Skind efter min far, Peer Herholdt Egholm i dec. 2014. Han var desværre syg af kræft og døde, som kun 68 årig.
Min far havde firmaet i Kragelund ved Løsning.
Firmaet hed Egholm Skind, da han for mange år siden importerede læder fra Holland. Navnet er lidt misvisende idag, da jeg ikke sælger skind, men laver ergonomiske stole. Derfor har jeg ændret firmanavnet til Egholm Stole.

Egholm stole bruges af Sundhedssektoren, Industrien, kontorer, behandlere, frisører, kassesluser og i private hjem.
Da vi ikke alle er bygget ens, og nogle har forskellige skavanker, kan vi ikke alle bruge den samme stol. Derfor har jeg et stort udvalg af formstøbte sæder,  som er opbygget og udviklet over flere år, til de havde den rette ergonomiske siddekomfort.
Jeg samler stolen af forskellige dele, så den passer til den enkelte brugere.
Jeg har et stort varelager, så skulle noget gå i stykker, eller ønskes en anden højde, eller andre hjul, så har jeg det på lager.

Jeg har 25 forhandlere som sælger stolene, til mange forskellige brancher. Derudover sælger jeg også direkte og via webshop.

Jeg syer og polstre selv stolene, derfor kan jeg efterkomme de fleste ønske om farve og materiale. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten, så stel og hjul er nøje udvalgt og bliver produceret i Tyskland, Frankrig, Sverige og Holland.

Jeg bruger en del tid på videreudvikling af stole, for at efterkomme mange ønsker. Eks. har jeg udviklet stole med luft i sædet, og en pumpefri luftpude der kan medbringes og anbringes på en almindelig stol, i bilen eller hvor der er brug for det.
Pt er jeg ved at udvikle et centralbremse system der kan tilkøbes de fleste stole. Det har været under udvikling i 2 år, men nu er den ved at være der. Så efteråret 2018 kommer den i handel. Du kan allerede læse om den nu, ved at klikke her
Til frisørerne har jeg fundet en leverandør af Inliner hjul, som er geniale, da der ikke sætter sig hår fast i hjulet. Et velkendt problem hos frisørerne.

Derudover ombetrækker jeg stole, brikse og bænke samt syer hynder til campingvogne, bænke og både. Får også en del specialopgaver.

Firmaet ligger i Hedensted, hvor jeg har showroom, som er åbent for både private og erhverv.
Jeg har ikke faste åbningstider, men er her som regel mellem 8-16 og fredag 8-14.30.
Du er velkommen til at ringe eller skrive først, for ikke at komme til en lukket dør

Kontaktoplysninger:

Egholm Stole ApS  – Ergonomi i fokus
v./ Jette Egholm
Lundagervej 100C, 8722 Hedensted

CVR: 36460253 Tlf. +45 75 89 34 10 – Mobil +45 28 25 71 40
Mail: salg @ egholm-skind.dk (Uden mellemrum før og efter @. Dette er lavet for at undgå spam)

Tæt på motorvejsafkørsel 58 Hedensted.
Drej fra ved afkørsel 58
Kør mod Hedensted
1. Rundkørsel – vælg sidste vej – Lundagervej
Kør lige over næste rundkørsel
Vi bor til højre, lige efter rundkørsel