Profil

Egholm har produceret ergonomiske stole i mere end 30 år.

Egholm stole bruges af Sundhedssektoren, Industrien, kontorer, behandlere, frisører, kassesluser og i private hjem.

Dansk håndværk * Høj kvalitet * Fleksibilitet * Hurtig levering * 14 dages fuld returret

Egholm Stole ligger tæt ved Motorvejsafkørslen i Hedensted. (Mellem Horsens og Vejle)

Jeg, Jette Egholm, købte dele af Egholm Skind i dec. 2004 efter min far Peer Herholdt Egholm. Jeg har i 2018 ændret firmanavnet til Egholm Stole ApS, da mange var forvirrede over hvad jeg laver, når firmaet hed noget med Skind.
I marts 2020 ansatte jeg min datter Diana Egholm på fuld tid.

Vi har ca. 25 forhandlere der sælger Egholm stole i både Danmark og Frankrig. Vi sælger en del stole til kommunerne. Vi producere kasseslusestole til Rema 1000 og sælger stole til den direkte kunde via webshop. Både til private og til erhverv.

Vi laver en del andre specialopgaver. Eks. syer jeg læderhynder til Paya designerbænk https://www.designers-first.dk/og jeg syer sengehestehætter til TurnAid mm.

Vi bruger en del tid på videreudvikling af stole, for at efterkomme mange ønsker. Eks. har jeg udviklet stole med luft i sædet, og en pumpefri luftpude der kan medbringes og anbringes på en almindelig stol, i bilen eller hvor der er brug for det.

I 2018, blev jeg færdig med en ståstøttestol med centralbremse system der bruges af borgere i eget hjem. Det kan være dårligt gående, eller dårligt stående borgere der har brug for en ståstøttestol der låser.

Til frisørerne har vi fundet en leverandør af Inliners hjul, som er geniale, da der ikke så nemt, sætter sig hår fast i hjulet og hvis der gør, er de nemme at skille ad. Det er et velkendt problem hos frisørerne. Men mange andre brancher har også brug for disse hjul. Billedehuggere, kosmetologere og eller hvis man bare gerne vil have et lydløs gummihjul 🙂

Firmaet ligger i Hedensted, hvor vi har showroom, som er åbent for både private og erhverv.

Vi holder åbent på hverdage fra 9-15. Vi kan dog være ude at køre begge 2, så du er velkommen til at kontakte os først for en aftale eller tage chancen.

Showroom Egholm Stole ApS

Kontaktoplysninger

Egholm Stole ApS - ergonomi i fokus
v/Jette Egholm

Lundagervej 100C, 8722 Hedensted

Fastnet telefon 75 89 34 10
Mobil telefon 28 25 71 40
E-mail salg @ egholmstole.dk
CVR 36460253

Dansk Produceret * Dansk Håndværk * Dansk Design

 

Kom med på en lille rundtur i min virksomhed på de følgende billeder 🙂

Diana Egholm polstrer
Jette Egholm virkomhedsejer
Showroom Bremsestole
Showroom Bremsestole i Hedensted
Showroom Hedensted
Messe Egholm Stole