Tatovør arbejdsstole

Tatovør arbejdsstole og ombetrækning af tatovør bænke

Hos Egholm Stole går vi op i ergonomi, kvalitet og perfekt siddekomfort.

Når du som tatovør, sidder i timevis og laver et kanon flot stykke arbejde, har du også brug for at sidde på en god ergonomisk kvalitetsstol, med et sæde der følger dine bevægelser.

Vi har flere modeller. Vi har stole, hvor sædet følger dine bevægelser. Om du så læner dig til siden, eller sidder foroverbøjet og arbejder, så vil sædet følge dig. Vi kalder det for  stole med “move”.

Herunder er et par forslag til stole med “move” beslag. Move er et beslag der monteres under sædet, som gør sædet bevægeligt. Sædet følger dine bevægelser og skåner din ryg.

Vi har også stole med brystlæn og med swing armstøtte. Den kan dreje 360 g. rundt om stolen, og støtte dig der hvor du har brug for det.

Se priser og flere modeller i shoppen

Udover at lave den perfekte stol til dig, kan jeg også tilbyde at ombetrække din tatovør bænk. Send evt et billede og jeg kan give en pris. Du skal selv afmontere og sende det til mig, og jeg sender retur efter et par dage.

Vi har produktion og showroom i Hedensted, hvor du også er velkommen til at komme og afprøve/købe en stol. Åbent efter aftale. Ring til mig, Jette på 28257140 hvis du ønsker at lave en aftale.

PHE Universal med move og ægte læder

PHE Universal ståstøttestol med movebeslag - Ergonomisk stol - Egholm skind ApS.

PHE Dental taburet med move og ægte læder

PHE Dental Taburet - Ergonomisk stol - Egholm skind ApS.

Egholm Professional i ægte læder. Fås også med move

Tatovørstole med arm eller bryst støtte

Tatovør stole